Така наречената от лаиците „SEO оптимизация на сайт“,  всъщност е тавтология. Преведено от английски език SEO означава именно оптимизация за търсещите машини и се състои основно в популяризирането на съдържанието на Вашия сайт. Ако някъде в търсене на фирма за SEO на сайт, видите описание на услугата като СЕО оптимизация на сайт, имайте едно наум – професионалистите в тази сфера никога не ползват тафтологията и знаят отлично как се назовава тази услуга!

SEO, анализ, onpage seo, offpage seo, копирайт сео
SEO на фирмен сайт / SEO на онлайн магазин

СЕО-то е , може да се каже, най-важната работа, след като се изработи уеб сайт – независимо дали е корпоративен, личен  или онлайн магазин. То е тази главна функция, чрез която насочвате търсещите машини да намерят именно Вас и да предадат това съдържание чрез търсене към Вашите потенциални клиенти.

Сега разбирате защо трябва да изберете добра фирма за оптимизация, нали?!

Какво Ви предлагаме ние с тази услуга:

Базово – onPage SEO или на български "вътрешната оптимизация". Работата по нея представлява работа със самите текстове, структурата и връзките по сайта. При нея едно от най-важните неща са уникалността на съдържанието /затова служи и копирайт съдържанието/ и отлично подбрани според съдържанието и целите му ключови думи.

Адванс – offPage SEO или на български "външна оптимизация". Работата при нея се акцентира върху изграждането на необходимия брой качествени връзки към Вашия сайт. Тук от съществено значение са тежестта на връзките и ключовите думи, които се използват.

Към SEO на сайт все повече се добавя и изграждането на "добра онлайн репутация на сайтовете" – затова ние можем също да съдействаме. Можем да бъдем полезни с консултации, идеи, планиране и разработка на цялостна стратегия за популяризиране в Интернет.

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.