Така наречената от лаиците „SEO оптимизация на сайт“,  всъщност е тавтология. Преведено от английски език SEO означава именно оптимизация за търсещите машини и се състои основно в популяризирането на съдържанието на Вашия сайт. Ако някъде в търсене на фирма за SEO на сайт, видите описание на услугата като СЕО оптимизация на сайт, имайте едно наум – професионалистите в тази сфера никога не ползват тафтологията и знаят отлично как се назовава тази услуга!

SEO, анализ, onpage seo, offpage seo, копирайт сео
SEO на фирмен сайт / SEO на онлайн магазин

СЕО-то е , може да се каже, най-важната работа, след като се изработи уеб сайт – независимо дали е корпоративен, личен  или онлайн магазин. То е тази главна функция, чрез която насочвате търсещите машини да намерят именно Вас и да предадат това съдържание чрез търсене към Вашите потенциални клиенти.

Сега разбирате защо трябва да изберете добра фирма за оптимизация, нали?!

Какво Ви предлагаме ние с тази услуга:

Базово – onPage SEO или на български "вътрешната оптимизация". Работата по нея представлява работа със самите текстове, структурата и връзките по сайта. При нея едно от най-важните неща са уникалността на съдържанието /затова служи и копирайт съдържанието/ и отлично подбрани според съдържанието и целите му ключови думи.

Адванс – offPage SEO или на български "външна оптимизация". Работата при нея се акцентира върху изграждането на необходимия брой качествени връзки към Вашия сайт. Тук от съществено значение са тежестта на връзките и ключовите думи, които се използват.

Към SEO на сайт все повече се добавя и изграждането на "добра онлайн репутация на сайтовете" – затова ние можем също да съдействаме. Можем да бъдем полезни с консултации, идеи, планиране и разработка на цялостна стратегия за популяризиране в Интернет.

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.