web design, уеб сайт изработка, фирмен уеб сайт, корпоративен сайт направа, създаване онлайн магазин, Медия Промо ООД,
Изработка на уеб сайт от Медия Промо. Безплатна консултация за изработка на корпоративен сайт.

 Има ли смисъл да си направя корпоративен сайт?

Ако, въпреки че сърфирате в интернет в търсене на фирма за изработка на фирмен сайт за Вашия бизнес, все още се чудите защо въобще да го направите и колко пари да му отделите, прочетете какво ние имаме да Ви кажем:

1 Сайтът представя Вашия бизнес във всяка точка на света по 24 часа, 365 дни!

2 Той е Ваш неуморим работник – без почивни дни и национални празници!

3. Уебсайтът на Вашия бизнес е Вашата най-мощна реклама!

4. Той е въпрос на имидж! Вашата виртуална визитна картичка!

5. Сайтът поддържа непрекъснат контакт с вашите клиенти – какво предлагате, как го предлагате, какви промоции правите, какви събития организирате, колко важни за вас са новите клиенти – и, разбира се, колко държите на лоялните такива…

6 Улеснява Вас и Вашите клиенти в избора им

…и така до безкрайност.

Какво можем да направим за гореизброеното?

Медия Промо ООД, гр. Пловдив се занимава с мултипрофесионални бизнес услуги, една от които включва изработка на фирмени сайтове, на сайтове тип визитка, както и на сайтове тип портфолио.

Отдавна сме разбрали преимуществата на това бизнесът да има собствено представяне в интернет и искаме да направим дейността Ви достъпна за по-голям брой клиенти. Ние работим, съобразявайки се изцяло с Вашите изисквания, вкусове и интереси. Предимство за нас е, че сме експедитивни, защото ценим Вашето време и пари. Работим и на достъпни цени – това можете сами да проверите.

Как работим ние?

1 Допитваме се до Вас за това какъв тип сайт искате да представлява Вашия бизнес и какво съдържание да има в него.

2 Събираме материалите за сайта.

3 Изработваме уеб дизайна, след което се допитваме до Вашето мнение – то е приоритет за нас, дори и да мислим по различен начин.

4 Запознаваме ви с админ панела на Вашия сайт /мястото, откъдето се работи със сайта/ и Ви даваме инструкции за публикуване и изтриване на информация.

* Предимства пред конкуренцията: Ние сме бързи и можем да ви предложим много идеи как да подобрите визията или съдържанието на Вашия уебсайт.

В случай че се колебаете какво да включите в него и как да изглежда, може да се възползвате от нашата БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ЗА ИЗРАБОТКА НА САЙТ - онлайн чрез запитване или в офиса ни в гр. Пловдив. 

Ако ние сме Вашият екип, свържете се с нас!

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

Препоръчайте ни на приятел!

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.