Изработка и поддръжка на бизнес страница /фен страница/ във Facebook и Google +

поддръжка на фейсбук страница, бизнес страница фейсбук, facebook business page, социални мрежи присъствие
професионална поддръжка на Facebook бизнес / фен страници

Искате да имате директен контакт с Вашите клиенти, да са Ви подръка, винаги когато искате да промотирате нова услуга, нов продукт или да знаят за всичко ново, което се случва с бизнеса Ви? Искате Вашият бранд /марка/ да стане viral? Е, Фейсбук и Гугъл + са идеалното място за тази цел. Но, за да достигнете оптимални резултати, бизнес / фен страницата Ви трябва да е винаги в добра форма – да има актуална информация за Вас и да има полезна информация за Вашите клиенти, предоставени по грабващ окото начин.

Правилното „таргетиране“  на страницата – определяне на нейната аудиторията, също е от съществено значение за ефективността на страницата. Следват анализите, стратегиите, промените....

Ако искате да бъдете максимално ефективни, както в собствения си бизнес, така и във Фейсбук и Гугъл +, доверете се на опита на професионалистите като нас. Ние ще:

- Организираме цялостното присъствие на бизнеса Ви в социалните мрежи - включително информация за Вашата компания, продуктите и услугите, които предлагате, чрез интересни и разчупени публикации, провокиращи покупка и създаващи разпознаваемост на марката / името на компанията с цел сближаване с Вашите клиенти и разпознаване на тази марка;
- Анализираме внимателно действията на потребителите в социалните мрежи, техните демографски характеристики и социални сигнали.

Малко факти за Фейсбук като социална мрежа и защо е отлично място за реклама на бизнеса:

В последните годиниFacebook се превърна в нарицателно за успешна вирална комуникация и всъщност в най-мащабната световна медия. В световен мащаб потребителите на мрежата са над 1 440 000 000 души. Всички те ежедневно качват, харесват и споделят съдържание, както и общуват по между си. 
2 500 000 от тях са българи и броят им непрекъснато нараства. Над 50% от тях влизат в социалната мрежа ежедневно и прекарват над шест часа седмично вътре в размяна на снимки, търсене на информация, пазаруване.
Всичко това прави facebook второ място
по посещаемост след Google.

 

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.