Изработка и поддръжка на бизнес страница /фен страница/ във Facebook и Google +

поддръжка на фейсбук страница, бизнес страница фейсбук, facebook business page, социални мрежи присъствие
професионална поддръжка на Facebook бизнес / фен страници

Искате да имате директен контакт с Вашите клиенти, да са Ви подръка, винаги когато искате да промотирате нова услуга, нов продукт или да знаят за всичко ново, което се случва с бизнеса Ви? Искате Вашият бранд /марка/ да стане viral? Е, Фейсбук и Гугъл + са идеалното място за тази цел. Но, за да достигнете оптимални резултати, бизнес / фен страницата Ви трябва да е винаги в добра форма – да има актуална информация за Вас и да има полезна информация за Вашите клиенти, предоставени по грабващ окото начин.

Правилното „таргетиране“  на страницата – определяне на нейната аудиторията, също е от съществено значение за ефективността на страницата. Следват анализите, стратегиите, промените....

Ако искате да бъдете максимално ефективни, както в собствения си бизнес, така и във Фейсбук и Гугъл +, доверете се на опита на професионалистите като нас. Ние ще:

- Организираме цялостното присъствие на бизнеса Ви в социалните мрежи - включително информация за Вашата компания, продуктите и услугите, които предлагате, чрез интересни и разчупени публикации, провокиращи покупка и създаващи разпознаваемост на марката / името на компанията с цел сближаване с Вашите клиенти и разпознаване на тази марка;
- Анализираме внимателно действията на потребителите в социалните мрежи, техните демографски характеристики и социални сигнали.

Малко факти за Фейсбук като социална мрежа и защо е отлично място за реклама на бизнеса:

В последните годиниFacebook се превърна в нарицателно за успешна вирална комуникация и всъщност в най-мащабната световна медия. В световен мащаб потребителите на мрежата са над 1 440 000 000 души. Всички те ежедневно качват, харесват и споделят съдържание, както и общуват по между си. 
2 500 000 от тях са българи и броят им непрекъснато нараства. Над 50% от тях влизат в социалната мрежа ежедневно и прекарват над шест часа седмично вътре в размяна на снимки, търсене на информация, пазаруване.
Всичко това прави facebook второ място
по посещаемост след Google.

 

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.