Фактурите, бланките и другите изделия на химизирана хартия се ползват във всяка фирма. Те са неразделна част от канцеларската работа. Предлагаме печат на такива изделия, като кочаните, които ще Ви направим, ще са подвързани и перфорирани за по-лесна употреба.

Използвайте нашия Безплатен онлайн дизайнер - https://mpuslugi.com/onlinedesign/ - сами правите дизайна на Вашите визитки, флаери, факту или тениски, а ние ги печатаме на добри цени!

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.