визитки, визитна картичка, корпоративна идентичност
пълноцветен печат на визитки и листовки от Медия Промо ООД

Първото впечатление е най-важно, не сте го забравили нали?! А как един бизнесмен прави първо впечатление? Костюмът и лаптопът говорят за вас като личност, но визитките са тези, които говорят за Вашия бизнес. Независимо дали са на обикновен картон или на специално обработен, визитната картичка е връзката, която оставяте в ръцете на Вашите клиенти или на Вашия бъдещ бизнес партньор.

Корпоративната идентичност може да бъде изградена и под формата на листовки или наречени още флаери. Това е историята на услугите или продуктите Ви в печатен формат. Не забравяйте, че визията е от голямо значение за доброто им представяне.

Ние предлагаме пълноцветен печат на флаери, под различни формати и цветност.

Използвайте нашия Безплатен онлайн дизайнер - https://mpuslugi.com/onlinedesign/ - сами правите дизайна на Вашите визитки, флаери, факту или тениски, а ние ги печатаме на добри цени!

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.