печат на брошури, фирмени брошури, продуктови брошури
Печат на брошури от Медия Промо ООД

 

Дайте повече детайли за Вашите продукти или услуги под формата на брошура. Форматът е без ограничения А6, А5, 1/3 А4, А4, А3 и др. Можем да произведем както брошури за бързооборотни стоки, така и брошури, които ще допренесат за добрия имидж на вашата фирма. Могат да бъдат отпечатани на хартия от 70 до 350г/кв.м с възможност за поставяне на специално покритие като UV лак или мат ламинат. Телботиране (телово шиене – с едно или две телчета) и взъможност за лепене с термолента. При желание може да се постави корица. 

Защо са Ви нужни брошури или дипляни?

Брошурите и дипляните са "по-големите сестри" на флаера. Те обикновенно са листове, сгънати на две, или малка книжка с кратки рекламни описания на Вашия продукт или услуга.  За клиентите, които не Ви познават, е важно да прочетат тази информация. Ние можем да напечатаме всякакви видове брошури според вкуса Ви, както и да подготвим оригинални и грабващи окото описания.

Свържете се с нас

Моля, въведете имейла си, за да можем да се свържем с Вас.
mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма. mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато: -е получил изричното писмено съгласие на Клиент. -информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.