Общи условия на сайта

Авторско право!

Съдържанието на тези страници е под защитата на „Закона за авторското право и сродните му права“.

При използване на информация от сайта е задължително позоваването на mpuslugi.com. Публикуване, размножаване или каквато и да е друга форма на комерсиално използване на цели материали от списанието става само след писмено съгласие от mpuslugi.com . За връзка с екипа, молим да се обърнете към контактната форма или на email: office@mpuslugi.com

*Условия на ползване

Потребителски права

Потребителите на настоящия сайт следва да се запознаят с настоящия текст „Общи условия за ползване“. При следващо отваряне на сайта и зареждането му в интернет браузъра на потребителя, именно потребителят се съгласява автоматично с тях.

Потребителят има право да използва информацията на mpuslugi.com по всякакъв начин, но не и за търговска цел. Потребителят се съгласява, че информацията, публикувана на сайта mpuslugi.com, има информативна цел и не може под никаква форма да бъде причина или повод за предявяване на каквито и да било искове – граждански, административни, съдебни и други към собствениците на сайта , освен ако няма налице реално извършена услуга, която да не отговаря на информацията от сайта.

Отговорност и интерпретация

Медия Промо ООД не носи отговорност за коментарите на потребителите пред трети лица.

mpuslugi.com не носи отговорност за интерпретациите и възприятията на сайта от субективен характер и интерпретация на точността, смисъла и ползата на информационните ресурси и канали на mpuslugi.com.

Екипът на Медия Промо ООД не гарантира, че страниците в mpuslugi.com не съдържат грешки, нито че достъпът до тях е постоянен. Фирмата е си запазва правото да променя, изтрива и прекратява достъпа до страниците си по всяко време.

mpuslugi.com не носи отговорност за грешки и пропуски, както и за закъснения в обновяването на данните по уебсайта.

Фирмата забранява всякакви коментари, нарушаващи закона, в това число расистки забележки, спам, скам, лични нападки и обиди, в това число с политически и сексуален характер, и други.

***Собственост

Сайтът mpuslugi.com е собственост на фирма Медия Промо ООД със седалище и управление в град Пловдив, ул. Славееви гори 47, регистрирана в Търговския регистър на република България с ЕИК: 201771613 Фирмата е регистрирана и в Електронния регистър на Администратори на лични данни към Комисията за защита на личните данни. МОЛ: Атанас Тасев

****Лични данни

mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма.  mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

-е получил изричното писмено съгласие на Клиент.

-информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според  действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.