Общи условия на сайта

Авторско право!

Съдържанието на тези страници е под защитата на „Закона за авторското право и сродните му права“.

При използване на информация от сайта е задължително позоваването на mpuslugi.com. Публикуване, размножаване или каквато и да е друга форма на комерсиално използване на цели материали от списанието става само след писмено съгласие от mpuslugi.com . За връзка с екипа, молим да се обърнете към контактната форма или на email: office@mpuslugi.com

*Условия на ползване

Потребителски права

Потребителите на настоящия сайт следва да се запознаят с настоящия текст „Общи условия за ползване“. При следващо отваряне на сайта и зареждането му в интернет браузъра на потребителя, именно потребителят се съгласява автоматично с тях.

Потребителят има право да използва информацията на mpuslugi.com по всякакъв начин, но не и за търговска цел. Потребителят се съгласява, че информацията, публикувана на сайта mpuslugi.com, има информативна цел и не може под никаква форма да бъде причина или повод за предявяване на каквито и да било искове – граждански, административни, съдебни и други към собствениците на сайта , освен ако няма налице реално извършена услуга, която да не отговаря на информацията от сайта.

Отговорност и интерпретация

Медия Промо ООД не носи отговорност за коментарите на потребителите пред трети лица.

mpuslugi.com не носи отговорност за интерпретациите и възприятията на сайта от субективен характер и интерпретация на точността, смисъла и ползата на информационните ресурси и канали на mpuslugi.com.

mpuslugi.com не носи отговорност за грешки и пропуски, както и за закъснения в обновяването на данните по уебсайта.

Фирмата забранява всякакви коментари, нарушаващи закона, в това число расистки забележки, спам, скам, лични нападки и обиди, в това число с политически и сексуален характер, и други.

***Собственост

Сайтът mpuslugi.com е собственост на фирма Медия Промо ООД със седалище и управление в град Пловдив, ул. Славееви гори 47, регистрирана в Търговския регистър на република България с ЕИК: 201771613 Фирмата е регистрирана и в Електронния регистър на Администратори на лични данни към Комисията за защита на личните данни. МОЛ: Атанас Тасев

**** Защита на Личните данни

mpuslugi.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на своите потребители, станали известни при попълване на електронната форма за запитване или контактната форма.  mpuslugi.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за потребителя на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:

-е получил изричното писмено съгласие на Клиент.

-информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според  действащото законодателство са упълномощени да изискват и събират такава информация.

Вашите потребителски права за личните данни

Ако обработваме Ваши Лични данни, Вие имате следните права, които можете да упражните, като изпратите заявление на адреса на фирмата, цитиран в сайта, или по електронен път – на e-mail адрес

  • office@mpuslugi.com , или чрез страницата За контакти:

 Право на достъп до личните Ви данни: Имате право да получите потвърждение от нас дали се обработват лични данни за Вас и, ако случаят е такъв, достъп до личните данни и информация.
 Право на поправка на лични данни: Ако откриете, че личните данни, които обработваме за Вас, са неточни, имате право да изискате да коригираме тези лични данни.
 Право на изтриване на лични данни (правото да бъдете забравени): При определени обстоятелства, като например ако личните Ви данни са обработвани незаконосъобразно или сте оттеглили съгласието си (ако обработката на личните данни е базирана на съгласие) и не е налично основание за продължаване на обработването им, имате право да изискате изтриване на личните Ви данни от наша страна.
 Право на ограничаване на обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.
 Право на възражение срещу обработването: При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация, срещу подобно обработване.
 Право на преносимост на данни: Ако личните Ви данни се обработват с автоматични средства по Ваше съгласие или с цел изпълнение на нашите договорни отношения, имате право да поискате да Ви предоставим личните Ви данни в машинно четим формат за прехвърляне към друг контрольор на данни.
 Право на подаване на жалба в контролен орган: Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни от нас в съответния контролен орган – Комисия за защита на личните данни, или до съда.

! Право на отказ

Всеки потребител/ клиент на сайта може да се откаже от ползването на техните данни ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ЧРЕЗ ИЗПРАЩАНЕ НА ИМЕЙЛ ДО 

И ВЛИЗА В СИЛА в момента, в който получите потвърждаващ имейл- отговор, че данните няма да бъдат ползвани, освен при повторносъгласие от ваша страна за това.